Zichy - Hadik Kastélyhotel

Dél Dunántúli régió - Seregélyes

Zichy - Hadik Kastélyhotel, Seregélyes
  • Cím: 8111 Seregélyes, Kastély u. 5.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Zichy - Hadik Kastélyhotel, Seregélyes

A háromcsillagos klasszicista Kastélyszálló az ideérkező vendégek részére igényes szórakozást és zavartalan pihenést biztosít távol a város zajától, csodás környezetben, mégis könnyen megközelíthető helyen, mindössze 9 km-re az egykori koronázóvárostól, Székesfehérvártól.

Zichy - Hadik Kastélyhotel, Seregélyes

Az eredetileg vadászkastélynak épült Kastélyszálló 35 különböző méretű és stílusú vendégszobával rendelkezik, összesen 104 ágy kapacitással. A vendégek rendelkezésére álló 16 db kétágyas, 8 db háromágyas, 5 db négyágyas szoba és 6 db apartman a Kastély eredeti korának szellemét idézi, természetesen a jelenkor igényei szerinti modern fürdőszobákkal, videóval kombinált színes Tv-vel, telefonnal felszerelve.
A földszinti szobák galériás kialakításúak, a különágyas hálórészeket hangulatos csigalépcsőn közelíthetjük meg.
Szobáinkból a kilátás minden irányba szemet gyönyörködtető - az egyik oldalon a szökőkút és a több száz éves Császárfa alatti terasz, a másik oldalon angolpark kis csónakázótóval, egy kis szigetre átívelő hófehér fahíddal, egy pázsitos tisztáson belül. A kastély földszintjén található a négy egymásba nyíló gyönyörű terem, melyben annak idején számtalan főúri bálon sok híres magyar táncolt. Ma évente több száz családi és üzleti rendezvénynek illetve szakmai konferenciának a helyszíne. A termek közül a legtágasabb az eredeti falfreskóival igen impozáns látványt nyújtó Római terem, kilátással a parkra és a csónakázótóra valamint az aulán keresztül a szökőkutas belső udvarra.


Zichy - Hadik Kastélyhotel, Seregélyes

Termeink közkedveltek vállalati tréningek, prezentációk, bemutatók megrendezésére, és igény szerint természetesen a XXI. században elvárható technikai berendezésekkel is felszerelhetők. A kastély őrzött és kamerákkal felszerelt parkolójában ingyenesen és biztonságosan parkolhatnak vendégeink, továbbá ingyenesen igénybe vehető a szállóvendégek számára a recepción található széf, az alagsorban kialakított, egy időben 6-8 főt befogadó szauna, biliárdasztal és pingpongasztal. A kastély parkjában teniszpálya, futballpálya és feszített víztükrű úszómedence áll a vendégek rendelkezésére.

Zichy - Hadik Kastélyhotel, Seregélyes
  • Cím:8111 Seregélyes, Kastély u. 5.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás